loader image

ÖZEL TRAKYA HASTANESİ

1996 yılında Edirne’de hizmet vermeye başlayan hastanemiz, daima büyüyen, yeniliklerden beslenen uzman kadrosu ve ileri teknoloji desteğiyle tüm branşlarda özenli, güvenli ve yüksek standartlı hizmet veren çağdaş bir kurumdur.
Kurulduğu günden bu yana, bölgesinde özel hastaneciliğin öncüsü olan Özel Trakya Hastanesi; Fiziki ve teknolojik alt yapısı ile hem sağlık alanında değişim yaratmakta hem de günümüzün koşulları ile insan ihtiyaçlarını düşünerek, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetine en uygun şartlarda ulaşılabilmesini ilke edinmektedir.

Değişen yaşam koşullarına adapte olan hastanemiz ileri tıp teknolojisini, tüm kadronun sadakatle benimsediği ‘üstün hizmet anlayışı’ ilkesi ile birleştirmiştir. Kurulduğu günden bu yana bölgesinde birçok alanda ilklere imza atan hastanemiz, günümüzde sınırları aşarak komşu ülkeler Bulgaristan, Yunanistan ve farklı Balkan ülkelerinden gelen hastalara da hizmet vermektedir.

Bu alanda Özel Trakya Hastanesi’nin de bağlı bulunduğu Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. çatısı altında ‘Sağlık Turizmi’ ne entegre olarak, 49 yatak kapasiteli Trakya City Otel yatırımımız da hem komşu ülkelere hem de bölge halkına hizmet vermektedir. ‘Sağlık Turizmi’ kapsamında şirketimiz çatısı altında yurt dışı ‘Ambulans’ ve ‘VİP araç’ hizmetimiz de bölge halkının sağlık alanındaki erişimine katkı sunmaya devam etmektedir.

Hastanemiz, modern tıp teknolojileri ve branşlarında uzman kadrosuyla yanınızda olmaya devam etmektedir. Hastalarımıza verdiğimiz sağlık hizmetini, uluslararası standartlara taşıyabilmek için tıbbi gelişmeleri yakından takip eden hastanemiz, hasta memnuniyetini koşulsuz zorunluluk olarak görmektedir. Sağlık sektöründe hedeflediğimiz gelişimin, yenilenmenin ve hizmet içi eğitimin sonu olmadığını düşünerek, hedeflerimizi büyüterek ve gelişmeleri takip ederek kuruluş günümüzden itibaren kendimizi yenilemekteyiz.

Toplam 41 yatak kapasitesi olan hastanemizde; 2 adet ameliyathane salonu, tam donanımlı doğumhane ünitesi, Erişkin yoğun bakım ünitesi, Yenidoğan yoğun bakım ünitesi, tam teşekküllü Mikrobiyoloji ve Biyokimya Laboratuvarları, Görüntüleme (Radyoloji) Ünitesi, GETAT (Geleneksel, tamamlayıcı ve fonksiyonel tıp uygulamaları) Merkezi ve Estetik Merkezi bulunmaktadır.

Tüm donanımları ile profesyonel sağlık hizmetini hastalarına konfor ile birlikte sunmayı ilke edinen hastanemizin standart odalarında; 24 saat sıcak su, kafeterya hizmeti, televizyon yayını, kablosuz internet erişimi ve mini buzdolabı bulunmaktadır.

Kendini sağlığa adayan Özel Trakya Hastanesi çalışanlarının en önemli amacı; ilgi, şefkat, dürüstlük ve kalite ilkelerinden ayrılmadan hasta ve yakınlarına profesyonel sağlık hizmet vermektir. Hizmet anlayışının bu şekilde oluşu, Özel Trakya Hastanesini sadece kurulu olduğu Edirne’de değil, Trakya Bölgesinde de çok tercih edilen bir kurum haline getirmiştir. Bu hizmet anlayışı ile yılda yaklaşık 100.000 vatandaşımıza nitelikli sağlık hizmeti verilmektedir.

Hastanemiz sunduğu bu hizmetlere karşılık, şehrin ekonomisine ve halkına önemli ölçüde istihdam ve katkı sağlamaktadır.
ORHAN YAZGAN
"Sağlığınız bizim için önemlidir"

ORHAN YAZGAN

Edirne Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı